Algemene Voorwaarden PDF Print E-mail

ALGEMENE VOORWAARDEN SHADNEYS FASHION.
Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en transacties. Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot   Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

ALGEMEEN:
Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

Shadneys fashion is te allen tijde gerechtigd om wijzigingen door te voeren zonder u hiervan in kennis te stellen. 

Indien u een order bij ons plaatst gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.   

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing,  

Shadneys Fashion is onder KvK. nummer 14109762 ingeschreven. 

Omdat de kleuren van onze artikelen verschillend getoond worden op basis van foto’s en de monitorinstellingen van de (potentiële) koper, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.

PRIJZEN:
Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW.


BETALING:
Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de order indien u deze niet direct ontvangt, dan kan het zijn dat U een onvolledig E-mail adres hebt ingevuld. Indien men hotmail gebruikt kan het zijn dat de bestelling in de spambox is geplaatst. Mocht de order alsnog niet binnen zijn neemt u dan per direct contact met ons op via het e-mail adres Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. dan zorgen wij ervoor dat u ze alsnog ontvangt. In deze e-mail staan de totale kosten vermeld.

Betaling overmaken vanuit Nederland.

* Via Postbank nummer 5804069 T.a.v. Shadney,s Fashion o.v.v. uw bestelnummer

* Via iDEAL , de nieuwe en veilige betaalstandaard voor internet bankieren.


ADMINISTRATIE- EN VERZENDKOSTEN:
Per bestelling rekenen we slechts € 3.95 aan administratie- en verzendkosten voor verzending binnen Nederland. Bij bestellingen vanaf € 50,00 rekenen we geen administratie- en verzendkosten.
Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven, u kunt hierover contact met ons opnemen.


BEËINDIGING:
Bestellingen kunnen binnen 24 uur na orderdatum, uitsluitend via e-mail worden geannuleerd wij verzoeken u daartoe e-mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Bestellingen worden maximaal 5 dagen gereserveerd indien binnen 5 dagen de betaling niet heeft plaats gevonden wordt de order geannuleerd.

Shadneys Fashion kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een koper weigeren.

LEVERING:
Alle voorradige artikelen worden maximaal binnen 48 Uur na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden aan onze verzender. U krijgt van ons een verzendbevestiging via e-mail wanneer uw bestelling is verzonden. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.

De gestelde levertijden zijn indicaties hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Shadneys fashion kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of schade ontstaan tijdens het transport, indien u wenst kunnen wij de verzending voor u verzekeren de kosten hiervan zijn voor de koper.

Reclamaties over een artikel of over (de bezorging van) uw bestelling dienen binnen 24 uur na ontvangst van de goederen gemeld te worden via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Indien u uw klacht per email aan ons kenbaar maakt, verzoeken wij u het ordernummer en telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Wij zullen in overleg met u het probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Indien u uw klacht per email aan ons kenbaar maakt, verzoeken wij u het ordernummer en telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met u op kunnen nemen.

De verzending geschiedt volgens de AVG –voorwaarden (Algemene voorwaarden voor Goederenvervoer) en middels deugdelijke verpakkingen.

RUILEN /  RETOURNEREN:
Na ontvangst van de door de koper bestelde artikelen, heeft koper het recht de artikelen binnen 7 dagen na de verzenddatum, retour te zenden. De kosten van de retour zending zijn voor kosten van de koper, tenzij gezien de aard van de klacht anders overeengekomen. Te allen tijde blijft de koper verantwoordelijk voor de retourzending tot op het moment van ontvangst door Shadneys Fashion. Dit is alleen mogelijk als koper hier voorafgaand (binnen 48 Uur na ontvangst van de bestelling) via e-mail een aanvraag voor heeft gedaan via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging hiervan en verdere instructies betreffende de retourzending. U dient de retourzending ALTIJD voldoende gefrankeerd te retourneren. Shadneys Fashion gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekerd verstuurt. Niet gefrankeerde zendingen en rembourszendingen worden door ons niet geaccepteerd. Nadat de retourzending in goede orde is ontvangen zal het orderbedrag (excl. portokosten) binnen 10 dagen teruggestort worden op de bank/girorekening van de klant. 

Dit recht is niet van toepassing indien:

-Indien zonder onze akkoordbevestiging iets wordt geretourneerd.

-Het kleding betreft in de uitverkoop of outlet collecties.

-Het de tassencollectie betreft, deze kan niet retour.

-De kleding gedragen en/of gewassen is.

-De koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen.

-Vermissing van de originele verpakking/aanhechting van de labels.

-Het artikelen betreft die we speciaal voor de klant (na)besteld hebben.

-Het ondermode betreft, deze kan niet retour.

U dient altijd bij een retourzending een briefje te doen met uw naam, ordernr. en evt. (indien van toepassing) u banknr. Zonder deze gegevens kunnen we uw retourzending niet verwerken.


AANSPRAKELIJKHEID:
Shadneys Fashion is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade aan kleding die door wassen of drogen is ontstaan, indien het was advies zoals toegevoegd of vermeld in het artikel wordt nageleefd.

Verkoper is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is de verkoper nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.
Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan € 1.000 in totaal.

PRIVACY:
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend in het klanten bestand opgenomen van Shadneys Fashion  en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestellingen.

COPYRIGHT:
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Shadneys Fashion

   

 
VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Wij accepteren

Nieuwsbrief

Reacties

ywilegi
Green Barley Plus

http://it.svenkessler-ebooks-geldverdienen.eu/internet-oswiecim/
woensdag, 10 april 2019
kredyt bez zaświadczeń
http://videomaster.hivisits.com/yaromyrstasiaqfy/2018/10/20/pozyczka-gotowk owa-11/ http://tetianamichaelinacub.starhunt.com.au/2018/10/20/pozyczka-gotowkowa/ pożyczka bez zaświadczeń
dinsdag, 19 maart 2019
edyta6l
Również godnie wcześnie zorientować kredyt bez zaświadczeń się owo spośród zaproponowanego kredytu całości, skorzystanie spośród koniecznością dopełnienia szeregu formalności, nie będziemy mieli dyspozycja dysponowania naszym samochodem bez zgody banku. Samochodowe cyklicznie są poniżej oprocentowane aniżeli klasyczne pożyczki gotówkowe. Bankami. Z...
dinsdag, 19 maart 2019
Abel
Odzysk danych z dysku USB Warszawa

http://phillipcoons.com
donderdag, 21 februari 2019
Alan
Odzyskanie danych z dysku USB Warszawa

http://phillipcoons.com
maandag, 11 februari 2019

[+]
  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size